Effect of brewing conditions on pigments and total polyphenols content and biological activities of the Acantholippia deserticola (Phil.) infusion

Jose Larrazabal, Maria; Palma, Jenifer; Paredes, Adrian; Morales, Glauco; Mercado, Ana

Más información

Título según WOS: Effect of brewing conditions on pigments and total polyphenols content and biological activities of the Acantholippia deserticola (Phil.) infusion
Título según SCOPUS: Effect of brewing conditions on pigments and total polyphenols content and biological activities of the Acantholippia deserticola (Phil.) infusion [Efecto de las condiciones de preparación en los pigmentos, el contenido total de polifenoles y las actividades biológicas de una infusión de Acantholippia deserticola (Phil.)]
Título de la Revista: CYTA-JOURNAL OF FOOD
Volumen: 16
Número: 1
Editorial: TAYLOR & FRANCIS LTD
Fecha de publicación: 2018
Página de inicio: 588
Página final: 595
Idioma: English
DOI:

10.1080/19476337.2018.1441189

Notas: ISI, SCOPUS