Evaluation of protective effect of different dietary fibers on polyphenolic profile stability of maqui berry (Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz) during in vitro gastrointestinal digestion

Viuda-Martos, Manuel; Lucas-Gonzalez, Raquel; Ballester-Costa, Carmen; Pérez-Álvarez, José A.; Muñoz, Loreto A.; Fernández-López, Juana

Más información

Título según WOS: Evaluation of protective effect of different dietary fibers on polyphenolic profile stability of maqui berry (Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz) during in vitro gastrointestinal digestion
Título según SCOPUS: Evaluation of protective effect of different dietary fibers on polyphenolic profile stability of maqui berry (: Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz) during in vitro gastrointestinal digestion
Título de la Revista: FOOD & FUNCTION
Volumen: 9
Número: 1
Editorial: ROYAL SOC CHEMISTRY
Fecha de publicación: 2018
Página de inicio: 573
Página final: 584
Idioma: English
DOI:

10.1039/c7fo01671a

Notas: ISI, SCOPUS