Impact of an integrated process of hot pressurised liquid extraction-macroporous resin purification over the polyphenols, hydroxymethylfurfural and reducing sugars content of Vitis vinifera Carmenere pomace extracts

Salome Mariotti-Celis, Maria; Martinez-Cifuentes, Maximiliano; Huaman-Castilla, Nils; Pedreschi, Franco; Iglesias-Rebolledo, Natalia; Ricardo Perez-Correa, Jose

Más información

Título según WOS: Impact of an integrated process of hot pressurised liquid extraction-macroporous resin purification over the polyphenols, hydroxymethylfurfural and reducing sugars content of Vitis vinifera Carmenere pomace extracts
Título según SCOPUS: Impact of an integrated process of hot pressurised liquid extraction–macroporous resin purification over the polyphenols, hydroxymethylfurfural and reducing sugars content of Vitis vinifera ‘Carménère’ pomace extracts
Título de la Revista: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Volumen: 53
Número: 4
Editorial: Wiley
Fecha de publicación: 2018
Página de inicio: 1072
Página final: 1078
Idioma: English
DOI:

10.1111/ijfs.13684

Notas: ISI, SCOPUS