Changes in polyphenol composition and bioactivity of the native Chilean white strawberry (Fragaria chiloensis spp. chiloensis f. chiloensis) after in vitro gastrointestinal digestion

Thomas-Valdes, S; Theoduloz, C; Jimenez-Aspee, F; Burgos-Edwards, A; Schmeda-Hirschmann, G

Keywords: antioxidant activity, fragaria chiloensis, in vitro digestion, Polyphenolic profiles, Metabolic syndrome-associated enzymes, HPLC-DAD-MS/MSn

Más información

Título según WOS: Changes in polyphenol composition and bioactivity of the native Chilean white strawberry (Fragaria chiloensis spp. chiloensis f. chiloensis) after in vitro gastrointestinal digestion
Título según SCOPUS: Changes in polyphenol composition and bioactivity of the native Chilean white strawberry (Fragaria chiloensis spp. chiloensis f. chiloensis) after in vitro gastrointestinal digestion
Título de la Revista: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Volumen: 105
Editorial: Elsevier
Fecha de publicación: 2018
Página de inicio: 10
Página final: 18
Idioma: English
DOI:

10.1016/j.foodres.2017.10.074

Notas: ISI, SCOPUS