Effect of Low-pressure Cold Plasma (LPCP) on the Wettability and the Inactivation of Escherichia coli and Listeria innocua on Fresh-Cut Apple (Granny Smith) Skin
Keywords: contact angle, escherichia coli, wettability, Listeria innocua, Low-pressure cold plasma
Más información
Título según WOS: | Effect of Low-pressure Cold Plasma (LPCP) on the Wettability and the Inactivation of Escherichia coli and Listeria innocua on Fresh-Cut Apple (Granny Smith) Skin |
Título según SCOPUS: | Effect of Low-pressure Cold Plasma (LPCP) on the Wettability and the Inactivation of Escherichia coli and Listeria innocua on Fresh-Cut Apple (Granny Smith) Skin |
Título de la Revista: | FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY |
Volumen: | 11 |
Número: | 5 |
Editorial: | Springer |
Fecha de publicación: | 2018 |
Página de inicio: | 1075 |
Página final: | 1086 |
Idioma: | English |
DOI: |
10.1007/s11947-018-2079-4 |
Notas: | ISI, SCOPUS |