Effect of Low-pressure Cold Plasma (LPCP) on the Wettability and the Inactivation of Escherichia coli and Listeria innocua on Fresh-Cut Apple (Granny Smith) Skin
Keywords: contact angle, escherichia coli, wettability, Listeria innocua, Low-pressure cold plasma
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| Título según WOS: | Effect of Low-pressure Cold Plasma (LPCP) on the Wettability and the Inactivation of Escherichia coli and Listeria innocua on Fresh-Cut Apple (Granny Smith) Skin |
| Título según SCOPUS: | Effect of Low-pressure Cold Plasma (LPCP) on the Wettability and the Inactivation of Escherichia coli and Listeria innocua on Fresh-Cut Apple (Granny Smith) Skin |
| Título de la Revista: | FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY |
| Volumen: | 11 |
| Número: | 5 |
| Editorial: | Springer |
| Fecha de publicación: | 2018 |
| Página de inicio: | 1075 |
| Página final: | 1086 |
| Idioma: | English |
| DOI: |
10.1007/s11947-018-2079-4 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |