Effect of Low-pressure Cold Plasma (LPCP) on the Wettability and the Inactivation of Escherichia coli and Listeria innocua on Fresh-Cut Apple (Granny Smith) Skin

Segura-Ponce, LA; Reyes, JE; Troncoso-Contreras, G; Valenzuela-Tapia, G

Keywords: contact angle, escherichia coli, wettability, Listeria innocua, Low-pressure cold plasma

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Título según WOS: Effect of Low-pressure Cold Plasma (LPCP) on the Wettability and the Inactivation of Escherichia coli and Listeria innocua on Fresh-Cut Apple (Granny Smith) Skin
Título según SCOPUS: Effect of Low-pressure Cold Plasma (LPCP) on the Wettability and the Inactivation of Escherichia coli and Listeria innocua on Fresh-Cut Apple (Granny Smith) Skin
Título de la Revista: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
Volumen: 11
Número: 5
Editorial: Springer
Fecha de publicación: 2018
Página de inicio: 1075
Página final: 1086
Idioma: English
DOI:

10.1007/s11947-018-2079-4

Notas: ISI, SCOPUS