Effects of High Pressure Treatment on Physicochemical Quality of Pre- and Post-Rigor Palm Ruff (Seriolella Violacea) Fillets

Lemus-Mondaca, R; Leiva-Portilla, D; Perez-Won, M; tabilo-munizaga, g; Aubourg S.

Keywords: color, trimethylamine, high pressure, PALM RUFF, rigor stage

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Título según WOS: Effects of High Pressure Treatment on Physicochemical Quality of Pre- and Post-Rigor Palm Ruff (Seriolella Violacea) Fillets
Título según SCOPUS: Effects of High Pressure Treatment on Physicochemical Quality of Pre- and Post-Rigor Palm Ruff (Seriolella Violacea) Fillets
Título de la Revista: JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
Volumen: 27
Número: 3
Editorial: Routledge Taylor & Francis Group
Fecha de publicación: 2018
Página de inicio: 379
Página final: 393
Idioma: English
DOI:

10.1080/10498850.2018.1437582

Notas: ISI, SCOPUS