Effects of High Pressure Treatment on Physicochemical Quality of Pre- and Post-Rigor Palm Ruff (Seriolella Violacea) Fillets
Keywords: color, trimethylamine, high pressure, PALM RUFF, rigor stage
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| Título según WOS: | Effects of High Pressure Treatment on Physicochemical Quality of Pre- and Post-Rigor Palm Ruff (Seriolella Violacea) Fillets |
| Título según SCOPUS: | Effects of High Pressure Treatment on Physicochemical Quality of Pre- and Post-Rigor Palm Ruff (Seriolella Violacea) Fillets |
| Título de la Revista: | JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY |
| Volumen: | 27 |
| Número: | 3 |
| Editorial: | Routledge Taylor & Francis Group |
| Fecha de publicación: | 2018 |
| Página de inicio: | 379 |
| Página final: | 393 |
| Idioma: | English |
| DOI: |
10.1080/10498850.2018.1437582 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |