Oligostilbenoids in Vitis vinifera L. Pinot Noir grape cane extract: Isolation, characterization, in vitro antioxidant capacity and anti-proliferative effect on cancer cells

Saez, V; Pastene, E; Vergara, C; Mardones, C; Hermosin-Gutierrez, I; Gomez-Alonso, S; Gomez MV; Theoduloz, C; Riquelme, S; von Baer, D

Keywords: antioxidant capacity, grape cane, (E)-Resveratrol, Oligostilbenoids, Antiproliferative effect

Más información

Título según WOS: Oligostilbenoids in Vitis vinifera L. Pinot Noir grape cane extract: Isolation, characterization, in vitro antioxidant capacity and anti-proliferative effect on cancer cells
Título según SCOPUS: Oligostilbenoids in Vitis vinifera L. Pinot Noir grape cane extract: Isolation, characterization, in vitro antioxidant capacity and anti-proliferative effect on cancer cells
Título de la Revista: FOOD CHEMISTRY
Volumen: 265
Editorial: Elsevier
Fecha de publicación: 2018
Página de inicio: 101
Página final: 110
Idioma: English
DOI:

10.1016/j.foodchem.2018.05.050

Notas: ISI, SCOPUS