Mass Transfer Kinetic and Quality Changes During High-Pressure Impregnation (HPI) of Jumbo Squid (Dosidicus gigas) Slices
Keywords: osmotic dehydration, high pressure, process modeling, color changes, jumbo squid, Texture profile
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| Título según WOS: | Mass Transfer Kinetic and Quality Changes During High-Pressure Impregnation (HPI) of Jumbo Squid (Dosidicus gigas) Slices |
| Título según SCOPUS: | Mass Transfer Kinetic and Quality Changes During High-Pressure Impregnation (HPI) of Jumbo Squid (Dosidicus gigas) Slices |
| Título de la Revista: | FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY |
| Volumen: | 11 |
| Número: | 8 |
| Editorial: | Springer |
| Fecha de publicación: | 2018 |
| Página de inicio: | 1 |
| Página final: | 11 |
| Idioma: | English |
| DOI: |
10.1007/s11947-018-2122-5 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |