Effect of polyphenols from wild Chilean currants (Ribes spp.) on the activity of intracellular antioxidant enzymes in human gastric AGS cells

Theoduloz, C; Burgos-Edwards, A; Schmeda-Hirschmann, G; Jimenez-Aspee, F

Keywords: catalase, glutathione peroxidase, superoxide dismutase, glutathione reductase, Chilean Ribes, Intracellular total antioxidant activity

Más información

Título según WOS: Effect of polyphenols from wild Chilean currants (Ribes spp.) on the activity of intracellular antioxidant enzymes in human gastric AGS cells
Título según SCOPUS: Effect of polyphenols from wild Chilean currants (Ribes spp.) on the activity of intracellular antioxidant enzymes in human gastric AGS cells
Título de la Revista: FOOD BIOSCIENCE
Volumen: 24
Editorial: Elsevier
Fecha de publicación: 2018
Página de inicio: 80
Página final: 88
Idioma: English
DOI:

10.1016/j.fbio.2018.06.003

Notas: ISI, SCOPUS