Effect of spray drying at 150, 160, and 170 degrees C on the physical and chemical properties of maqui extract (Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz)

José Miguel Bastías-Montes; Mónica Consuelo Choque-Chávez; Julio Alarcón-Enos; Roberto Quevedo-León; Ociel Muñoz-Fariña; Carla Vidal-San-Martín

Keywords: microencapsulation, maqui, spray drying, Encapsulating agents

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Título según WOS: Effect of spray drying at 150, 160, and 170 degrees C on the physical and chemical properties of maqui extract (Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz)
Título según SCOPUS: Effect of spray drying at 150, 160, and 170 °c on the physical and chemical properties of maqui extract (Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz)
Título según SCIELO: Effect of spray drying at 150, 160, and 170 °C on the physical and chemical properties of maqui extract ( Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz)
Título de la Revista: CHILEAN JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH
Volumen: 79
Número: 1
Editorial: INST INVESTIGACIONES AGROPECUARIAS - INIA
Fecha de publicación: 2019
Página de inicio: 144
Página final: 152
Idioma: English
DOI:

10.4067/S0718-58392019000100144

Notas: ISI, SCIELO, SCOPUS