Hazard Identification and Characterization: Criteria for Categorizing Shiga Toxin-Producing Escherichia coli on a Risk Basis

Asakura, H; Boisen, N; Chinen, I; Cook, R; Dallman, T; Devleesschauwer, B; Feng, P; Franz, E; Fratamico, P; Gill, A; Griffin, P; Keddy, K; Mainda, G; Majowicz, S; Pires, SM; et. al.

Keywords: characterization, Risk criteria, Shiga toxin-producing Escherichia coli

Más información

Título según WOS: Hazard Identification and Characterization: Criteria for Categorizing Shiga Toxin-Producing Escherichia coli on a Risk Basis
Título de la Revista: JOURNAL OF FOOD PROTECTION
Volumen: 82
Número: 1
Editorial: INT ASSOC FOOD PROTECTION
Fecha de publicación: 2019
Página de inicio: 7
Página final: 21
Idioma: English
DOI:

10.4315/0362-028X.JFP-18-291

Notas: ISI