Effects of lipid emulsions and temperature on the hatchery performance of Chilean scallop Argopecten purpuratus (Lamarck 1819) larvae

Uriarte Í.; Farías A.; Navarro, JM; Cancino j.; Gajardo, G.; Nevejan, N

Abstract

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Título según WOS: Effects of lipid emulsions and temperature on the hatchery performance of Chilean scallop Argopecten purpuratus (Lamarck 1819) larvae
Título según SCOPUS: Effects of lipid emulsions and temperature on the hatchery performance of Chilean scallop Argopecten purpuratus (Lamarck 1819) larvae
Título de la Revista: AQUACULTURE RESEARCH
Volumen: 34
Número: 10
Editorial: Wiley
Fecha de publicación: 2003
Página de inicio: 899
Página final: 902
Idioma: English
URL: http://doi.wiley.com/10.1046/j.1365-2109.2003.00889.x
DOI:

10.1046/j.1365-2109.2003.00889.x

Notas: ISI, SCOPUS