Effects of lipid emulsions and temperature on the hatchery performance of Chilean scallop Argopecten purpuratus (Lamarck 1819) larvae
Abstract
[No abstract available]
Más información
Título según WOS: | Effects of lipid emulsions and temperature on the hatchery performance of Chilean scallop Argopecten purpuratus (Lamarck 1819) larvae |
Título según SCOPUS: | Effects of lipid emulsions and temperature on the hatchery performance of Chilean scallop Argopecten purpuratus (Lamarck 1819) larvae |
Título de la Revista: | AQUACULTURE RESEARCH |
Volumen: | 34 |
Número: | 10 |
Editorial: | Wiley |
Fecha de publicación: | 2003 |
Página de inicio: | 899 |
Página final: | 902 |
Idioma: | English |
URL: | http://doi.wiley.com/10.1046/j.1365-2109.2003.00889.x |
DOI: |
10.1046/j.1365-2109.2003.00889.x |
Notas: | ISI, SCOPUS |