Exploring the link between processed meat consumption and chronic inflammation, and its potential implications in gastric cancer: A population and mechanistic approach
Más información
Fecha de publicación: | 2019 |
Objetivos: | 1.To characterize processed meat consumption in participants of the Mauco cohort and to estimate NDMA intake. 2.To evaluate blood inflammatory biomarkers among Mauco participants exhibiting heterogeneity of exposure to processed meat & to identify a trend with NDMA.3.To study EGFRgene-NDMA relation |
Instrumento: | FONDECYT |
Año de Inicio/Término: | 2019-2021 |
Financiamiento/Sponsor: | CONICYT |
Rol del Usuario: | INVESTIGADOR(A) RESPONSABLE |
URL: | https://www.mauco.org/?page_id=2475 |
DOI: |
3190842 |
Notas: | El proyecto postdoctoral se enmarca en la cohorte del Maule (cohorte MAUCO), Directora: Catterina Ferreccio. MAUCO es un proyecto central del Centro Avanzado de Enfermedades Crónicas (ACCDiS). |