FEEDING DRY OLIVE CAKE MODIFIES SUBCUTANEOUS FAT COMPOSITION IN LAMBS, NOTING CAKE RESISTANCE TO DEGRADATION AND PEROXIDATION

Vera, R; Aguilar C.; Lira, R; Toro, P; Barrales L.; Pena, I; Squella, F.; Perez, P.; Quenaya, J; Yutronic, H; Briones, I

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Título según WOS: FEEDING DRY OLIVE CAKE MODIFIES SUBCUTANEOUS FAT COMPOSITION IN LAMBS, NOTING CAKE RESISTANCE TO DEGRADATION AND PEROXIDATION
Título según SCIELO: Feeding Dry Olive Cake Modifies Subcutaneous Fat Composition in Lambs, Noting Cake Resistance to Degradation and Peroxidation
Título de la Revista: CHILEAN JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH
Volumen: 69
Número: 4
Editorial: Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA
Fecha de publicación: 2009
Página de inicio: 548
Página final: 559
Idioma: English
DOI:

10.4067/S0718-58392009000400010

Notas: ISI, SCIELO