Impact of air-drying temperature on nutritional properties, total phenolic content and antioxidant capacity of quinoa seeds (Chenopodium quinoa Willd.)
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| Título según WOS: | Impact of air-drying temperature on nutritional properties, total phenolic content and antioxidant capacity of quinoa seeds (Chenopodium quinoa Willd.) |
| Título según SCOPUS: | Impact of air-drying temperature on nutritional properties, total phenolic content and antioxidant capacity of quinoa seeds (Chenopodium quinoa Willd.) |
| Título de la Revista: | INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS |
| Volumen: | 32 |
| Número: | 3 |
| Editorial: | Elsevier |
| Fecha de publicación: | 2010 |
| Página de inicio: | 258 |
| Página final: | 263 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S092666901000110X |
| DOI: |
10.1016/j.indcrop.2010.04.019 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |