DETERMINATION OF ANTIOXIDANT CAPACITY, TOTAL PHENOLIC CONTENT AND MINERAL COMPOSITION OF DIFFERENT FRUIT TISSUE OF FIVE APPLE CULTIVARS GROWN IN CHILE

Henriquez, C; Almonacid, S; Chiffelle I.; Valenzuela, T; Araya M.; Cabezas L.; Simpson, R; Speisky H.

Más información

Título según WOS: DETERMINATION OF ANTIOXIDANT CAPACITY, TOTAL PHENOLIC CONTENT AND MINERAL COMPOSITION OF DIFFERENT FRUIT TISSUE OF FIVE APPLE CULTIVARS GROWN IN CHILE
Título según SCIELO: Determination of Antioxidant Capacity, Total Phenolic Content and Mineral Composition of Different Fruit Tissue of Five Apple Cultivars Grown in Chile
Título de la Revista: CHILEAN JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH
Volumen: 70
Número: 4
Editorial: Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA
Fecha de publicación: 2010
Página de inicio: 523
Página final: 536
Idioma: English
DOI:

10.4067/S0718-58392010000400001

Notas: ISI, SCIELO