Effects of autoclaving on the apparent digestibility coefficient of dehulled pea seed meal (Pisum sativum L.) in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W.)

Hernandez A.; Borquez A.; Alcaino, L.; Morales J.; Dantagnan P.; Saez P.

Más información

Título según WOS: Effects of autoclaving on the apparent digestibility coefficient of dehulled pea seed meal (Pisum sativum L.) in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W.)
Título según SCIELO: Effects of autoclaving on the apparent digestibility coefficient of dehulled pea seed meal (Pisum sativum L.) in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W.)
Título de la Revista: CIENCIA E INVESTIGACION AGRARIA
Volumen: 37
Número: 3
Editorial: PONTIFICIA UNIV CATOLICA CHILE, FAC AGRONOMIA INGENIERIA FORESTAL
Fecha de publicación: 2010
Página de inicio: 39
Página final: 46
Idioma: English
DOI:

10.4067/S0718-16202010000300003

Notas: ISI, SCIELO