Effects of autoclaving on the apparent digestibility coefficient of dehulled pea seed meal (Pisum sativum L.) in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W.)
Más información
Título según WOS: | Effects of autoclaving on the apparent digestibility coefficient of dehulled pea seed meal (Pisum sativum L.) in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W.) |
Título según SCIELO: | Effects of autoclaving on the apparent digestibility coefficient of dehulled pea seed meal (Pisum sativum L.) in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W.) |
Título de la Revista: | CIENCIA E INVESTIGACION AGRARIA |
Volumen: | 37 |
Número: | 3 |
Editorial: | PONTIFICIA UNIV CATOLICA CHILE, FAC AGRONOMIA INGENIERIA FORESTAL |
Fecha de publicación: | 2010 |
Página de inicio: | 39 |
Página final: | 46 |
Idioma: | English |
DOI: |
10.4067/S0718-16202010000300003 |
Notas: | ISI, SCIELO |