Plasticity in food assimilation, retention time and coprophagy allow herbivorous cavies (Microcavia australis) to cope with low food quality in the Monte desert

Sassi, PL; Caviedes-Vidal, E; Anton, R.; Bozinovic F.

Más información

Título según WOS: Plasticity in food assimilation, retention time and coprophagy allow herbivorous cavies (Microcavia australis) to cope with low food quality in the Monte desert
Título según SCOPUS: Plasticity in food assimilation, retention time and coprophagy allow herbivorous cavies (Microcavia australis) to cope with low food quality in the Monte desert
Título de la Revista: Comparative Biochemistry and Physiology Part A. Molecular and Integrative Physiology
Volumen: 155
Número: 3
Editorial: Sciencedirect
Fecha de publicación: 2010
Página de inicio: 378
Página final: 382
Idioma: English
URL: http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S1095643309012045
DOI:

10.1016/j.cbpa.2009.12.007

Notas: ISI, SCOPUS