INFLUENCE OF THE GENOTYPE ON THE ANTHOCYANIN COMPOSITION, ANTIOXIDANT CAPACITY AND COLOR OF CHILEAN POMEGRANATE (Punica granatum L.) JUICES

Sepulveda E.; Sáenz C.; Peña A; Robert, P; Bartolome, B; Gomez-Cordoves, C

Más información

Título según WOS: INFLUENCE OF THE GENOTYPE ON THE ANTHOCYANIN COMPOSITION, ANTIOXIDANT CAPACITY AND COLOR OF CHILEAN POMEGRANATE (Punica granatum L.) JUICES
Título según SCIELO: Influence of the Genotype on the Anthocyanin Composition, Antioxidant Capacity and color of Chilean Pomegranate (Punica granatum L.) Juices
Título de la Revista: CHILEAN JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH
Volumen: 70
Número: 1
Editorial: Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA
Fecha de publicación: 2010
Página de inicio: 50
Página final: 57
Idioma: English
DOI:

10.4067/S0718-58392010000100005

Notas: ISI, SCIELO