INFLUENCE OF THE GENOTYPE ON THE ANTHOCYANIN COMPOSITION, ANTIOXIDANT CAPACITY AND COLOR OF CHILEAN POMEGRANATE (Punica granatum L.) JUICES
Más información
| Título según WOS: | INFLUENCE OF THE GENOTYPE ON THE ANTHOCYANIN COMPOSITION, ANTIOXIDANT CAPACITY AND COLOR OF CHILEAN POMEGRANATE (Punica granatum L.) JUICES |
| Título según SCIELO: | Influence of the Genotype on the Anthocyanin Composition, Antioxidant Capacity and color of Chilean Pomegranate (Punica granatum L.) Juices |
| Título de la Revista: | Chilean Journal of Agricultural Research |
| Volumen: | 70 |
| Número: | 1 |
| Editorial: | Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA |
| Fecha de publicación: | 2010 |
| Página de inicio: | 50 |
| Página final: | 57 |
| Idioma: | English |
| DOI: |
10.4067/S0718-58392010000100005 |
| Notas: | ISI, SCIELO |