Effect of high pressure on the interactions of myofibrillar proteins from abalone (Haliotis rufencens) containing several food additives

Barrios-Peralta P.; Perez-Won, M; Tabilo-Munizaga, G; Briones-Labarca V.

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Título según WOS: Effect of high pressure on the interactions of myofibrillar proteins from abalone (Haliotis rufencens) containing several food additives
Título según SCOPUS: Effect of high pressure on the interactions of myofibrillar proteins from abalone (Haliotis rufencens) containing several food additives
Título de la Revista: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Volumen: 49
Número: 1
Editorial: Elsevier
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 28
Página final: 33
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84862690418&partnerID=40&md5=f86371f5703f57aa035b09d7331241d8
DOI:

10.1016/j.lwt.2012.04.025

Notas: ISI, SCOPUS