Direct characterisation of phenolic antioxidants in infusions from four Mapuche medicinal plants by liquid chromatography with diode array detection (HPLC-DAD) and electrospray ionisation tandem mass spectrometry (HPLC-ESI-MS)

simirgiotis, m. j.; Silva M.; Becerra, J. ; Schmeda-Hirschmann, G

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Título según WOS: Direct characterisation of phenolic antioxidants in infusions from four Mapuche medicinal plants by liquid chromatography with diode array detection (HPLC-DAD) and electrospray ionisation tandem mass spectrometry (HPLC-ESI-MS)
Título según SCOPUS: Direct characterisation of phenolic antioxidants in infusions from four Mapuche medicinal plants by liquid chromatography with diode array detection (HPLC-DAD) and electrospray ionisation tandem mass spectrometry (HPLC-ESI-MS)
Título de la Revista: FOOD CHEMISTRY
Volumen: 131
Número: 1
Editorial: Elsevier Ltd.
Fecha de publicación: 2012
Página de inicio: 318
Página final: 327
Idioma: English
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-80054049197&partnerID=40&md5=7a84ede28ce8249b4a7896d1af9dd1c0
DOI:

10.1016/j.foodchem.2011.07.118

Notas: ISI, SCOPUS