Use of Peroxyacetic Acid as Green Chemical on Yield and Sensorial Quality in Watercress (Nasturtium officinale R. Br.) Under Soilless Culture

Carrasco, G; Moggia, C; Osses, IJ; Alvaro, JE; Urrestarazu, M

Más información

Título según WOS: Use of Peroxyacetic Acid as Green Chemical on Yield and Sensorial Quality in Watercress (Nasturtium officinale R. Br.) Under Soilless Culture
Título según SCOPUS: Use of peroxyacetic acid as green chemical on yield and sensorial quality in watercress (Nasturtium officinale R. Br.) under soilless culture
Título de la Revista: International journal of molecular sciences
Volumen: 12
Número: 12
Editorial: NLM (Medline)
Fecha de publicación: 2011
Página de inicio: 9463
Página final: 9470
Idioma: English
URL: http://www.mdpi.com/1422-0067/12/12/9463/
DOI:

10.3390/ijms12129463

Notas: ISI, SCOPUS