Use of Peroxyacetic Acid as Green Chemical on Yield and Sensorial Quality in Watercress (Nasturtium officinale R. Br.) Under Soilless Culture
Más información
Título según WOS: | Use of Peroxyacetic Acid as Green Chemical on Yield and Sensorial Quality in Watercress (Nasturtium officinale R. Br.) Under Soilless Culture |
Título según SCOPUS: | Use of peroxyacetic acid as green chemical on yield and sensorial quality in watercress (Nasturtium officinale R. Br.) under soilless culture |
Título de la Revista: | International journal of molecular sciences |
Volumen: | 12 |
Número: | 12 |
Editorial: | NLM (Medline) |
Fecha de publicación: | 2011 |
Página de inicio: | 9463 |
Página final: | 9470 |
Idioma: | English |
URL: | http://www.mdpi.com/1422-0067/12/12/9463/ |
DOI: |
10.3390/ijms12129463 |
Notas: | ISI, SCOPUS |