Influence of hot-air temperature on drying kinetics, functional properties, colour, phycobiliproteins, antioxidant capacity, texture and agar yield of alga Gracilaria chilensis
Más información
Título según WOS: | Influence of hot-air temperature on drying kinetics, functional properties, colour, phycobiliproteins, antioxidant capacity, texture and agar yield of alga Gracilaria chilensis |
Título según SCOPUS: | Influence of hot-air temperature on drying kinetics, functional properties, colour, phycobiliproteins, antioxidant capacity, texture and agar yield of alga Gracilaria chilensis |
Título de la Revista: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
Volumen: | 44 |
Número: | 10 |
Editorial: | Elsevier |
Fecha de publicación: | 2011 |
Página de inicio: | 2112 |
Página final: | 2118 |
Idioma: | English |
URL: | http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0023643811001915 |
DOI: |
10.1016/j.lwt.2011.06.008 |
Notas: | ISI, SCOPUS |