Influence of hot-air temperature on drying kinetics, functional properties, colour, phycobiliproteins, antioxidant capacity, texture and agar yield of alga Gracilaria chilensis

Tello-Ireland, C; Lemus-Mondaca, R; Vega-Galvez, A; Lopez, J.; Di Scala K.

Más información

Título según WOS: Influence of hot-air temperature on drying kinetics, functional properties, colour, phycobiliproteins, antioxidant capacity, texture and agar yield of alga Gracilaria chilensis
Título según SCOPUS: Influence of hot-air temperature on drying kinetics, functional properties, colour, phycobiliproteins, antioxidant capacity, texture and agar yield of alga Gracilaria chilensis
Título de la Revista: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Volumen: 44
Número: 10
Editorial: Elsevier
Fecha de publicación: 2011
Página de inicio: 2112
Página final: 2118
Idioma: English
URL: http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0023643811001915
DOI:

10.1016/j.lwt.2011.06.008

Notas: ISI, SCOPUS