USE OF THE ORAC-PYROGALLOL RED/ORAC-FLUORESCEIN RATIO TO ASSESS THE QUALITY OF ANTIOXIDANTS IN CHILEAN WINES

Lopez-Alarcon, C; Ortiz, R.; Benavides J.; MURA, E; Lissi E.

Más información

Título según WOS: USE OF THE ORAC-PYROGALLOL RED/ORAC-FLUORESCEIN RATIO TO ASSESS THE QUALITY OF ANTIOXIDANTS IN CHILEAN WINES
Título según SCOPUS: Use of the ORAC-pyrogallol red/ORAC-fluorescein ratio to assess the quality of antioxidants in Chilean wines
Título según SCIELO: USE OF THE ORAC-PYROGALLOL RED/ORAC-FLUORESCEIN RATIO TO ASSESS THE QUALITY OF ANTIOXIDANTS IN CHILEAN WINES
Título de la Revista: Journal of the Chilean Chemical Society
Volumen: 56
Número: 3
Editorial: Sociedad Chilena De Quimica
Fecha de publicación: 2011
Página de inicio: 764
Página final: 767
Idioma: English
Notas: ISI, SCIELO, SCOPUS