Fractionation of Sauvignon wine macromolecules by ultrafiltration and diafiltration: impact of protein composition on white wine haze stability

de Bruijn, J.; Martinez-Oyanedel, J; Loyola, C; Seiter J.; Lobos, F; Perez-Arias R.

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Título según WOS: Fractionation of Sauvignon wine macromolecules by ultrafiltration and diafiltration: impact of protein composition on white wine haze stability
Título según SCOPUS: Fractionation of Sauvignon wine macromolecules by ultrafiltration and diafiltration: Impact of protein composition on white wine haze stability
Título de la Revista: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Volumen: 46
Número: 8
Editorial: Wiley
Fecha de publicación: 2011
Página de inicio: 1691
Página final: 1698
Idioma: English
URL: http://doi.wiley.com/10.1111/j.1365-2621.2011.02667.x
DOI:

10.1111/j.1365-2621.2011.02667.x

Notas: ISI, SCOPUS