Influence of ohmic heating and vacuum impregnation on the osmotic dehydration kinetics and microstructure of pears (cv. Packham's Triumph)
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| Título según WOS: | Influence of ohmic heating and vacuum impregnation on the osmotic dehydration kinetics and microstructure of pears (cv. Packham's Triumph) |
| Título según SCOPUS: | Influence of ohmic heating and vacuum impregnation on the osmotic dehydration kinetics and microstructure of pears (cv. Packham's Triumph) |
| Título de la Revista: | Journal of Food Engineering |
| Volumen: | 104 |
| Número: | 4 |
| Editorial: | Elsevier Ltd. |
| Fecha de publicación: | 2011 |
| Página de inicio: | 621 |
| Página final: | 627 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0260877411000410 |
| DOI: |
10.1016/j.jfoodeng.2011.01.029 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |