Antiplatelet, anticoagulant, and fibrinolytic activity in vitro of extracts from selected fruits and vegetables

Torres-Urrutia C.; Guzman, L; Schmeda-Hirschmann, G; Moore-Carrasco, R; Alarcon M.; Astudillo, L; Gutiérrez M; Carrasco, G; Yuri, JA.; Aranda, E; Palomo I.

Más información

Título según WOS: Antiplatelet, anticoagulant, and fibrinolytic activity in vitro of extracts from selected fruits and vegetables
Título según SCOPUS: Antiplatelet, anticoagulant, and fibrinolytic activity in vitro of extracts from selected fruits and vegetables
Título de la Revista: Blood Coagulation and Fibrinolysis
Volumen: 22
Número: 3
Editorial: Wolters Kluwer Health
Fecha de publicación: 2011
Página de inicio: 197
Página final: 205
Idioma: English
URL: http://content.wkhealth.com/linkback/openurl?sid=WKPTLP:landingpage&an=00001721-201104000-00007
DOI:

10.1097/MBC.0b013e328343f7da

Notas: ISI, SCOPUS