Comparison of the behaviour of Brettanomyces bruxellensis strain LAMAP L2480 growing in authentic and synthetic wines

Coronado P.; Aguilera, S; Carmona, L; GODOY, L.; Martínez C; GANGA, MA

Keywords: off-flavours, Brettanomyces bruxellensis, Coumarate decarboxylase activity, Vinylphenol reductase activity, Spoilage yeast

Más información

Título según WOS: Comparison of the behaviour of Brettanomyces bruxellensis strain LAMAP L2480 growing in authentic and synthetic wines
Título según SCOPUS: Comparison of the behaviour of Brettanomyces bruxellensis strain LAMAP L2480 growing in authentic and synthetic wines
Título de la Revista: Antonie van Leeuwenhoek, International Journal of General and Molecular Microbiology
Volumen: 107
Número: 5
Editorial: Springer
Fecha de publicación: 2015
Página de inicio: 1217
Página final: 1223
Idioma: English
DOI:

10.1007/s10482-015-0413-7

Notas: ISI, SCOPUS