Phenolic composition and antioxidant capacity of Ugni molinae Turcz. leaves of different genotypes

Peña-Cerda, Marcelo; Arancibia-Radich, Jorge; Valenzuela-Bustamante, Paula; Pérez-Arancibia, Rodrigo; Barriga, Andrés; Seguel, Ivette ; García, Lorena; Delporte, Carla

Keywords: dpph, phenolic compounds, antioxidant, genotype, ugni molinae, frap, orac

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Título según WOS: Phenolic composition and antioxidant capacity of Ugni molinae Turcz. leaves of different genotypes
Título según SCOPUS: Phenolic composition and antioxidant capacity of Ugni molinae Turcz. leaves of different genotypes
Título de la Revista: FOOD CHEMISTRY
Volumen: 215
Editorial: Elsevier
Fecha de publicación: 2017
Página de inicio: 219
Página final: 227
Idioma: English
Financiamiento/Sponsor: FONDECYT 1130155
DOI:

10.1016/j.foodchem.2016.07.159

Notas: ISI, SCOPUS - ISI