Lactobacillus acidophilus La-05 encapsulated by spray drying: Effect of mucilage and protein from flaxseed (Linum usitatissimum L.)
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| Título según WOS: | Lactobacillus acidophilus La-05 encapsulated by spray drying: Effect of mucilage and protein from flaxseed (Linum usitatissimum L.) |
| Título según SCOPUS: | Lactobacillus acidophilus La-05 encapsulated by spray drying: Effect of mucilage and protein from flaxseed (Linum usitatissimum L.) |
| Título de la Revista: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
| Volumen: | 62 |
| Número: | 2 |
| Editorial: | Elsevier |
| Fecha de publicación: | 2015 |
| Página de inicio: | 1162 |
| Página final: | 1168 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0023643815001206 |
| DOI: |
10.1016/j.lwt.2015.02.017 |
| Notas: | ISI, SCOPUS |