Effect of brewing conditions on pigments and total polyphenols content and biological activities of the Acantholippia deserticola (Phil.) infusion
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| Título según WOS: | Effect of brewing conditions on pigments and total polyphenols content and biological activities of the Acantholippia deserticola (Phil.) infusion | 
| Título según SCOPUS: | Effect of brewing conditions on pigments and total polyphenols content and biological activities of the Acantholippia deserticola (Phil.) infusion [Efecto de las condiciones de preparación en los pigmentos, el contenido total de polifenoles y las actividades biológicas de una infusión de Acantholippia deserticola (Phil.)] | 
| Título de la Revista: | CYTA-JOURNAL OF FOOD | 
| Volumen: | 16 | 
| Número: | 1 | 
| Editorial: | TAYLOR & FRANCIS LTD | 
| Fecha de publicación: | 2018 | 
| Página de inicio: | 588 | 
| Página final: | 595 | 
| Idioma: | English | 
| DOI: | 
 10.1080/19476337.2018.1441189  | 
| Notas: | ISI, SCOPUS |