Effects of lipid emulsions and temperature on the hatchery performance of Chilean scallop Argopecten purpuratus (Lamarck 1819) larvae
Abstract
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| Título según WOS: | Effects of lipid emulsions and temperature on the hatchery performance of Chilean scallop Argopecten purpuratus (Lamarck 1819) larvae |
| Título según SCOPUS: | Effects of lipid emulsions and temperature on the hatchery performance of Chilean scallop Argopecten purpuratus (Lamarck 1819) larvae |
| Título de la Revista: | AQUACULTURE RESEARCH |
| Volumen: | 34 |
| Número: | 10 |
| Editorial: | Wiley |
| Fecha de publicación: | 2003 |
| Página de inicio: | 899 |
| Página final: | 902 |
| Idioma: | English |
| URL: | http://doi.wiley.com/10.1046/j.1365-2109.2003.00889.x |
| DOI: |
10.1046/j.1365-2109.2003.00889.x |
| Notas: | ISI, SCOPUS |