Alexis Fabián Pastén Contreras
Tecnico
Universidad de La Serena
La Serena, Chile
Química de los Alimentos; Modelado matemático; Deshidratación de Alimentos
-
Magister en Ciencias, Mención Ingeniería en Alimentos , UNIVERSIDAD DE LA SERENA. Chile, 2014
-
Ingeniería en Alimentos, UNIVERSIDAD DE LA SERENA. Chile, 2013
-
Técnico Full Time
UNIVERSIDAD DE LA SERENA
Facultad de Ingeniería
La Serena, Chile
2018 - At present
-
PROFESOR PROCESAMIENTO EN PRODUCTOS CARNEOS Other
UNIVERSIDAD DE LA SERENA
Facultad de Ingeniería
La Serena, Chile
2018 - At present
-
PROFESOR TECNOLOGÍA PRODUCTOS PECUARIOS Other
UNIVERSIDAD DE LA SERENA
Facultad de Ingeniería
La Serena, Chile
2018 - At present
-
Asistente de Investigación Full Time
Universidad de La Serena
La Serena, Chile
2016 - 2017
-
Asistente de Investigación Full Time
Universidad del Bio-Bio
Chillan, Chile
2014 - 2015
-
Analista de Laboratorio Full Time
Capel
Ovalle, Chile
2013 - 2014
-
Técnico Full Time
Universidad de La Serena
La Serena, Chile
2018 - At present
Efectos comparativos de diferentes métodos de secado sobre la cinética de secado, propiedades nutricionales y capacidad antioxidante de una lámina de pulpa de Uchuva (Physalis peruviana L.) |
Assessment of nutritional characteristics, functional properties and biological potential activities of three selected edible seaweeds subjected to different drying processes |
Application of diverse drying methods to Murta (Ugni molinae Turcz)=> Effect on physicochemical properties, antiproliferative and antimicrobial activity, bioactive compounds and antioxidant capacity |
Characterization of functional and physico-chemical properties of three varieties of olive cake, an agro-industrial by-product=> Application of convective drying process as a preservation technology |