
Jéssica Souza da Costa
Postdoctoral Researcher
Universidad La Frontera
Temuco, Chile
Her research is related to 1) emerging fungal diseases 2) agriculture in the context of ‘One Health’, 3) food safety 4) environmental and food mycology (mycotoxins), and chemotaxonomy of microorganisms.
-
Ciencias y Recursos Naturales, UNIVERSIDAD DE LA FRONTERA. Chile, 2022
-
Biotechnology, Universidade Federal do Amazonas. Brasil, 2016
-
Sistema Agroalimentare , Università Cattolica del Sacro Cuore. Italia, 2022
-
Biotechnology, Universidade Federal do Amazonas . Brasil, 2012
-
PhD candidate Full Time
UNIVERSIDAD DE LA FRONTERA
Temuco, Chile
2017 - 2022
-
Laboratory technical supervisor Full Time
UNIVERSIDAD FEDERAL DE AMAZONAS
Manaus, Brasil
2012 - A la fecha
-
Postdoctoral Researcher Full Time
UNIVERSIDAD DE LA FRONTERA
Temuco, Chile
2025 - A la fecha
-
Laboratory supervisor Full Time
Universidade Federal do Amazonas
Manaus, Brasil
2012 - 2025
-
Postdoctoral Researcher Full Time
Universidad de La Frontera
Temuco, Chile
2025 - A la fecha
Produção de Fungos Comestíveis a partir de Resíduos madeireiros e Agroindustriais na Amazônia |
Biodegradação e Preservação de Madeiras na Amazônia |

MARJORIE REYES
Asociated Professor
CIENCIAS QUIMICAS Y RECURSOS NATURALES
Universidad de La Frontera
Temuco, Chile

Maria Ruiz
Profesor Asociado
Ciencias Químicas y Recursos Naturales
Universidad de La Frontera
Temuco, Chile

Cledir Santos
FULL PROFESOR
Ciencias Químicas y Recursos Naturales
UNIVERSIDAD DE LA FRONTERA
Temuco, Chile

Romina Pedreschi
Full Professor
Faculty of Agronomic and Food Sciences
Pontificia Universidad Católica de Valparaiso
Quillota, Chile

Christian Santander
Investigador responsable FONDECYT iniciación N°11240859
Ciencias Químicas y Recursos Naturales
Universidad de La Frontera
Temuco, Chile