Man

Tannia Alejandra Silva Pavez

Post doctorado

Universidad de Santiago de Chile

Santiago , Chile

Líneas de Investigación


Educación

  •  Ingeniera de Alimentos, UNIVERSIDAD DE SANTIAGO DE CHILE. Chile, 2019
  •  INVESTIGACION CIENTIFICA Y GENERACION DE CONOCIMIENTO ABIERTO, UNIVERSIDAD DEL DESARROLLO. Chile, 2022
  •  Licenciatura en Ciencia de los Alimentos, UNIVERSIDAD DE SANTIAGO DE CHILE. Chile, 2018

Experiencia Profesional

  •   Post doctorado Full Time

    Universidad de Santiago de Chile

    Santiago, Chile

    2025 - At present


 

Article (2)

Characterization of Simulated Postconsumer Recycled Poly (Lactic Acid) (PLA): Evaluation of Reprocessing Cycles on Its Physicochemical Properties
Experimental and theoretical characterization of the release kinetic of carvacrol as inclusion complexes with β-cyclodextrin in poly(lactic acid) and Mater-Bi® ® processed by supercritical impregnation
2
Francisco Rodríguez

ASSOCIATE PROFESSOR

DEPARTAMENTO DE CIENCIA Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS

UNIVERSIDAD DE SANTIAGO DE CHILE

Santiago, Chile

2
Tannia Silva

Post doctorado

Departamento de ciencia y tecnología de los alimentos

Universidad de Santiago de Chile

Santiago , Chile