Whatsapp_image_2020-10-11_at_11.38.56_am.jpeg_thumb90

Fátima Julianis Rodríguez De Ramos

Estudiante del Doctorado de Ingeniería de Alimentos y Bioprocesos

Universidad de La Serena

La Serena, Chile

Líneas de Investigación


Re-valorization of agro-industrial wastes and by-products; By-products from pisco industry; Functionalizated vegetal extract; Polyphenols; metal complexes; Chemical speciation; Botrytis cinerea; Food coatings; analytical chemistry

Educación

  •  Ingeniero Civil Químico, UNIVERSIDAD DE CHILE. Chile, 2018
  •  Química Analítica, Instituto Venezolano de Investigaciones Científicas. Venezuela, 2016

Experiencia Profesional

  •   Research assistant at Analytical Chemistry Laboratory Full Time

    Venezuelan Institute for Scientific Research (IVIC)

    Altos de Pipe, Miranda, Venezuela

    2013 - 2017

  •   Research internship at Analytical Chemistry Laboratory Full Time

    Venezuelan Institute for Scientific Research (IVIC),

    Altos de Pipe, Miranda, Chile

    2011 - 2011

  •   Research internship at Chemical analysis Laboratory Part Time

    Universidad Nacional Experimental “Francisco de Miranda” (UNEFM),

    Coro, Falcón, Chile

    2007 - 2007


 

Article (4)

Brown biotechnology: a powerful toolbox for resolving current and future challenges in the development of arid lands
Impact on physicochemical composition and antioxidant activity of the wild edible mushroom Cyttaria espinosae subjected to drying
Mathematical modeling and quality parameters ofSalicornia fruticosadried by convective drying
Blood pressure, magnesium and other mineral balance in two rat models of salt-sensitive, induced hypertension: effects of a non-peptide angiotensin II receptor type 1 antagonist
4
Fátima Rodríguez

Estudiante del Doctorado de Ingeniería de Alimentos y Bioprocesos

Ingeniería de Alimentos

Universidad de La Serena

La Serena, Chile

1
VILBETT BRIONES

Académico/Director de Escuela

Ingeniería en Alimentos

UNIVERSIDAD DE LA SERENA

la serena, Chile

1
Diana Leiva

Estudiante de doctorado en Ingeniería en Alimentos y Bioprocesos

Departamento de Ingeniería en Alimentos

Universidad de La Serena

La Serena, Chile