Man

Mariela Alejandra Labbé Pino

PONTIFICIA UNIVERSIDAD CATÓLICA DE CHILE

Santiago, Chile

Líneas de Investigación


Aroma y compuestos fenólicos Ingredientes funcionales Producción de vino y vinagre Aspectos microbiológicos y físicos químicos en la producción de cerveza

Experiencia Académica

  •   Postdoctoral researcher Full Time

    Pontificia Universidad Católica de Chile

    Santiago, Chile

    2008 - 2008

Experiencia Profesional

  •   Post doctorado Full Time

    Universidad de Chile

    Santiago, Chile

    2008 - 2011


 

Article (5)

Comparative study of sodium bentonite and sodium-activated bentonite fining during white wine fermentation: its effect on protein content, protein stability, lees volume, and volatile compounds
Effect of the Addition of Propolis Extract on Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Craft Beer
Characterization of chemical compositions and bioactive compounds in juices from pomegranates ('Wonderful', 'Chaca' and 'Codpa') at different maturity stages
Modelling methanol recovery in wine distillation stills with packing columns
Comparative study of protein stabilization in white wine using zirconia and bentonite=> physicochemical and wine sensory analysis
4
Mariela Alejandra Labbé

PONTIFICIA UNIVERSIDAD CATÓLICA DE CHILE

Santiago, Chile

2
Claudio Zaror

Full professor

Chemical Engineering

UNIVERSIDAD DE CONCEPCION

CONCEPCION, Chile

2
Fernando Salazar

Full professor

PONTIFICIA UNIVERSIDAD CATÓLICA DE VALPARAÍSO

Valparaíso, Chile

2
Pablo Ulloa

Investigador

INIA, La PLatina

Instituto de Investigaciones Agropecuarias

Santiago, Chile

1
José Pérez

Profesor Titular

Ingeniería Química y Bioprocesos

PONTIFICIA UNIVERSIDAD CATOLICA DE CHILE

Santiago, Chile

1
Carmen Saenz

Profesora Titular

Agroindustria y Enología

Universidad de Chile, Fac. Ciencias Agronomicas

Santiago, Chile

1
Juan Vidal

Asistente de investigación

Escuela de Agronomía

Pontificia Universidad Católica de Valparaíso

Quillota, Chile