Man

PAULINA SHINYA

Líneas de Investigación



 

Article (10)

Development and applicability of GBS approach for genomic studies in Japanese plum (Prunus salicina Lindl.)
A proposal for determining the flesh softening of peach and nectarine in postharvest through simplified targeted modeling
Assessment of peach internal flesh browning through colorimetric measures
The relationship between instrumental tests and sensory determinations of peach and nectarine texture
Characterization of texture attributes of raw almond using a trained sensory panel
Skin color and chlorophyll absorbance: Indices for establishing a harvest date on non-melting peach
Effect of prolonged cold storage on the sensory quality of peach and nectarine
Training a sensory panel for describing texture in peach and nectarines
Peach ripening: Segregation at harvest and postharvest flesh softening
Phenolics contents and sensory characterisation of melting and non-melting peach

ConferencePaper (1)

Evaluation of textural properties of peach and nectarine through texture profile analysis

Proyecto (4)

MONITORING TEXTURE CHANGES OF PEACH AND NECTARINE FLESH DURING THE LAST PHASE OF DEVELOPMENT ON-TREE AND POST-HARVEST
FORTALECIMIENTO DEL MEJORAMIENTO GENETICO DEL DURAZNERO MEDIANTE LA VINCULACIÓN INTERNACIONAL Y LA SELECCIÓN ASISTIDA
Programa Chile-Italia para el mejoramiento genético del Kiwi
Aumento de la competitividad de la industria del durazno conservero

Review (1)

Texture phenotyping in fresh fleshy fruit
11
RODRIGO INFANTE

Profesor Titular

Producción Agrícola

UNIVERSIDAD DE CHILE

Santiago, Chile

8
Loreto Contador

Directora

Infood

Santiago, Chile

2
Pia Rubio

Independiente

Particular

Santiago, Chile

2
Carmen Saenz

Profesora Titular

Agroindustria y Enología

Universidad de Chile, Fac. Ciencias Agronomicas

Santiago, Chile

2
Catalina Pinto

Profesor Asistente

Instituto de Ciencias Agroalimentarias, Animales y Ambientales

Universidad de O'Higgins

San Fernando, Chile

1
Karen Mesa

Profesor Asistente

Instituto de Ciencias Agroalimentarias, Animales y Ambientales

Universidad de O'Higgins

Rancagua, Chile

1
Andrea Bunger

Académico

Departamento de Ciencia de los Alimentos y Tecnología Química

UNIVERSIDAD DE CHILE

Santiago, Chile

1
Igor Pacheco

Profesor Asistente

Laboratorio de Bioinformática y Expresión Génica

INTA - Universidad de Chile

Santiago, Chile

1
Marcela Medel

Profesor Asistente

Universidad de Chile

Santiago, Chile