Betsabet Abisag Sepulveda Cortes
JEFE DE LABORATORIO
UNIVERSIDAD DE CHILE
Santiago, Chile
QuÃmica de Alimentos; Materias grasas; Antioxidantes; Quimica analitica; Mediambiente; Agronomia; Monitoring and optimization of processes through multivariate techniques; Characterization and classification of agricultural products by chemometric techniques; Experimental design and data modeling; Manejo agronómico de huertos de olivo; Evaluación de variedades de olivo; Evaluación de calidad de aceite
-
Ingeniero Quimico, UNIVERSIDAD TECNOLOGICA METROPOLITANA. Chile, 2001
-
Quimica, UNIVERSIDAD DE CHILE. Chile, 2018
-
Medioambiente, JICA, UNIVERSIDAD DE KOBE. Japón, 2005
-
Profesional Full Time
UNIVERSIDAD DE CHILE
Ciencias Químicas y Farmacéuticas
Santiago, Chile
2006 - A la fecha
-
Coordinador Full Time
UNIVERSIDAD DE CHILE
Ciencias Químicas y Farmacéuticas
Santiago, Chile
2008 - A la fecha
-
Profesora Other
UNIVERSIDAD DE CHILE
Ciencias Químicas y Farmacéuticas
Santiago, Chile
2008 - A la fecha
-
Directora CEPEDEQ Part Time
Universidad de Chile
Santiago, Chile
2022 - A la fecha
-
Supervisora Full Time
CENMA
Santiago, Chile
2001 - Sin Información
-
Subdirectora Vinculación con el Medio Part Time
Universidad de Chile
Santiago, Chile
2023 - A la fecha
-
BECA JICA
JICA
Japón, 2005
Course “Risk Assessment and monitoring for environmental Chemical”. Kobe University, Hyogo Prefecture Environmental Division, Water pollution, Air pollution, Soil Pollution, Quarantine station (Japón)
Carotenoid Pigments, Polyphenols, Tocopherols and Fat Composition of Extra Virgin Olive Oils Produced in Chile |