
Ricardo Dario Villalobos Carvajal
Académico/Investigador
University of Bio Bio
Chillán, Chile
Physical Properties of Foods; Food packaging Development of active coatings and films from biopolymers of renewable sources; Postharvest technology of fruit an vegetables products Nanoemulsion/Nanoencapsulation of active compounds
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Ingeniero en Alimentos, UNIVERSIDAD DE LA SERENA. Chile, 1992
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DOCTORADO CIENCIA Y TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, UNIVERSIDAD POLITÉCNICA DE VALENCIA. España, 2003
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POSTDOCTORADO FOOD PACKAGING, MICHIGAN STATE UNIVERSITY. Estados Unidos, 2013
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Profesor Asociado Full Time
UNIVERSIDAD DEL BIO-BIO
Ciencia de la Salud y de los Alimentos
Chillán, Chile
1994 - A la fecha
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Profesor Asociado Full Time
Universidad del Bío Bío
Chillán, Chile
1994 - A la fecha

Ricardo Villalobos
Académico/Investigador
Ingeniería en Alimentos
University of Bio Bio
Chillán, Chile

FERNANDO OSORIO
ACADEMICO J/C
CIENCIA Y TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
UNIVERSIDAD DE SANTIAGO DE CHILE
SANTIAGO, Chile

VILBETT BRIONES
Académico/Director de Escuela
Ingeniería en Alimentos
UNIVERSIDAD DE LA SERENA
la serena, Chile

Antonio Vega
Full Professor
Department of Food Engineering
UNIVERSIDAD DE LA SERENA
La Serena, Chile

Roberto Lemus
Assistant Professor
Food Science and Chemical Technology
Universidad de Chile
Santiago, Chile

Sergio Benavides
Director del Nucleo
Ciencias de la Ingeniería
Universidad Adventista de Chile
Chillán, Chile

Carolina Herrera
Asistente de Investigación
Ingeniería en Alimentos
Universidad del Bío-Bío
Chillán, Chile

Javier Leiva
Presidente e Investigador
Centro de Investigación de Residuos Agroacuícolas
Osorno, Chile